Луценко розповів, як довго буде генпрокурором
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко розповів, як довго буде генпрокурором

Луценко розповів, як довго буде генпрокурором
Джерело:  rbc.ua

Екс-глава фракції "Блок Петра Порошенка" і  новий генеральний прокурор України Юрій Луценко  заявив, що не планує залишатися на посаді довше півтора років.


Про це він розповів журналістам після призначення Генпрокурором, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  РБК-Україна.


"Я прийняв пропозицію... і відразу сказав, що я розглядаю це як термін до 1,5 року... Я розумію, що треба там зробити, але хотів би не затримуватися, у мене інші погляди на життя... За цей час хочу, щоб нові обличчя під моїм захистом встигли вирости і створили точно новий європейський інститут", - заявив новий глава ГПУ.


Також Луценко зазначив, що на засіданні фракції "Блок Петра Порошенка" 13 травня будуть обирати нового главу, і нардеп Ігор Кононенко не очолить фракцію.


"Можу спростувати це як спеціальний чорний піар. Пан Кононенко точно не буде керівником фракції. Він точно цього не хоче", - сказав екс-глава БПП.


Крім іншого, російський журналіст Павло Шеремет повідомив в Twitter: "Коротше, Юрій Луценко обіцяє революцію в генеральній прокуратурі".



Як повідомляв ONLINE.UA,  для призначення Юрія Луценка новим генпрокурором, у Верховній Раді України змінили закон про ГПУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?