Новий інцидент з BlaBlaCar: стало відомо про щасливий фінал
Категорія
Україна
Дата публікації

Новий інцидент з BlaBlaCar: стало відомо про щасливий фінал

Новий інцидент з BlaBlaCar: стало відомо про щасливий фінал
Джерело:  online.ua

Стало відомо, що  зниклий Анатолій Новицький, який користувався сервісом з пошуку попутників Blablacar, успішно дістався до місця призначення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку приймального батька хлопця Дмитра Кузнєцова в Facebook.


"Спасибі всім вам, що відгукнулися! Завдяки вам ми знайшли Толіка Новицького! Він живий! Спасибі величезне всім за таку оперативну допомогу!!!" - написав він.


Крім того, чоловік попросив не спекулювати питанням, адже BlaBlaCar благополучно довіз Толіка до Херсона.


Нагадаємо, в квітні Україну шокували новини про зниклого львів'янина Тараса Познякова. Він знайшов попутників на поїздку за маршрутом Львів - Київ через BlaBlaCar і пропав безвісти, останній раз виходив на зв'язок під час зупинки на заправці приблизно в 40 км від Києва. Також вдалося встановити, що автомобіль з'їхав з траси в районі с. Бобриця, в 23-26 км від Києва.


У справі про зникнення Тараса поліція оголосила в державний розшук двох підозрюваних: 36-річного жителя Чернівців, вихідця з Росії Дмитра Голубова (позивний "Тоф") і 25-річного громадянина Росії Луана Кингисеппа (позивний "Лука") з Макіївки Донецької обл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?