У Стеця прокоментували скандальне закриття сайту "Миротворець"
Категорія
Україна
Дата публікації

У Стеця прокоментували скандальне закриття сайту "Миротворець"

У Стеця прокоментували скандальне закриття сайту "Миротворець"
Джерело:  online.ua

Заступник глави Міністерства інформаційної політики Тетяна Попова виступила проти закриття сайту "Миротворець", про яке оголосили після скандалу зі списками журналістів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook заступник міністра.
Тетяна Попова написала, що, незважаючи на свою позицію, просила прибрати адміністрацію проекту "Миротворець" списки журналістів.
"Я проти закриття проекту "Миротворець". Завжди до ситуації зі списком журналістів вважала його корисним і ефективним для України. Єдине, що я у них просила останні 3 дні - прибрати списки журналістів. Тому що це шкодить інтересам України", - написала заступник міністра інформполітики.
Як повідомляв ONLINE.UA, хакери, об'єднані навколо проектів "Миротворець" і "Інформнапалм", зламали бази даних так званих ДНР і ЛНР і оприлюднили дані про структуру "Міністерства інформації ДНР", а також списки журналістів, які пройшли акредитацію в ДНР і ЛНР.
Радник голови МВС Арсена Авакова Зорян Шкіряк наголосив, що закриття проекту "Миротворець", - ще не кінець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?