Джамала розповіла про своє ставлення до геїв: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамала розповіла про своє ставлення до геїв: опубліковано відео

Джамала розповіла про своє ставлення до геїв: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Співачка  Джамала, яка представляє Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2016  в Стокгольмі, розповіла, як ставиться до гомосексуалістів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю співачки Каті Осадчій.


Джамала розповіла, що їй сподобався представник Франції на конкурсі: "Мені здається, дуже кльовий француз, Амір. Ми з ним навіть познайомилися і він мені сказав: "Я не гей". Я так здивувалася, чому він це говорить. Мені подобаються британці, голландці. Виходить, що це все чоловіки, я не знаю чому".


Також вона додала, що позитивно і спокійно ставиться до представників сексуальних меншин і згадала концерт в Амстердамі.


"Я була в Амстердамі і можу сказати, що 99% людей в залі - це були представники сексуальних меншин. Вони дуже кльові. Підходили, цікавилися, звідки у мене наряд, зачіска та інше. Мені це приємно", - розповіла Джамала.



Як повідомляв ONLINE.UA,  Джамала вже отримала першу нагороду на Євробаченні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?