Нацгвардія Путіна без питань відкриє вогонь по людям: в Росії назвали умову
Категорія
Світ
Дата публікації

Нацгвардія Путіна без питань відкриє вогонь по людям: в Росії назвали умову

Нацгвардія Путіна без питань відкриє вогонь по людям: в Росії назвали умову
Джерело:  online.ua

Національна гвардія Росії, яку створив президент РФ Володимир Путін

, без проблем відкриє вогонь по людям, якщо почнеться серйозний протест.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів російський журналіст і громадський діяч Євген Левкович.


На думку журналіста, гвардію сформували або для піару, або для відмивання грошей: "Я не розумію інтересу до цих нацгвардійців. Нічого не змінилося. Це як обговорювати зміну охорони в Бухенвальді, якій дали додаткові повноваження. Які до біса там уже повноваження, вони і так вже все є. Це або піар, або відмивання грошей".


"Для громадян РФ нічого не змінюється. Якщо почнеться серйозний протест, нацгвардійці без проблем відкриють вогонь по людям, без питань. Тепер їм дали повноваження, але все з цією владою зрозуміло", - додав Левкович.


Журналіст розповів, що Росію очолює людина, яка повністю узурпувала владу і використовує диктаторські методи в управлінні країною, а тому ставитися до Володимира Путіна необхідно виключно як до диктатора.


"Дружити з Путіним, воювати з ним або тримати нейтралітет можна тільки як із зовсім відмороженим диктатором. Україна має справу з диктатором, якщо хтось цього ще не розуміє. Російська політична еліта зробила свій вибір, поїзд пішов. Вони будуть будувати імперію", - резюмував Євген Левкович.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: "Для Путіна все не так життєрадісно, ​​як це описують - російський журналіст".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?