Як СБУ затримала кілерів в Одесі: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Як СБУ затримала кілерів в Одесі: з'явилося відео

Як СБУ затримала кілерів в Одесі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

В мережі з'явилося відео  затримання співробітниками СБУ посередника і кілера, які готували замах на одеського правозахисника.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
За інформацією ЗМІ, українські спецслужби знали про підготовку замаху на правозахисника в зв'язку з його діяльністю в курортному селищі Затока ще з початку березня. Правоохоронці вирішили інсценувати злочин, щоб затримати всіх причетних до його підготовки. Саме тому неправдива  інформація про замах на адвоката, а також про його розстріл  навмисно поширювалася в рамках спецоперації. Оскільки замовник має тісні зв'язки з правоохоронними органами Одеської області, місцеві правоохоронці не залучалися до проведення спецоперації і навіть не знали про неї.
Відомо, що операцію провели співробітники центрального апарату Національної поліції України під особистим контролем глави відомства Хатіі Деканоїдзе.


Раніше  колишній депутат Одеської облради Петро Обухів повідомив, що кілера, який в Одесі розстріляв автомобіль юриста, спіймали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?