Український хакер зізнався у викраденні 100 мільйонів доларів
Категорія
Україна
Дата публікації

Український хакер зізнався у викраденні 100 мільйонів доларів

Український хакер зізнався у викраденні 100 мільйонів доларів

У понеділок, 16 травня,  український хакер  Вадим Єрмолович визнав себе винним в причетності до групи, яка викрадала на світових ринках бізнес-інформацію і отримала близько $ 100 мільйонів незаконного прибутку..
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Радіо Свободу.
Раніше прокуратура США звинуватила трьох хакерів і сімох трейдерів, багато з яких пов'язані з Росією, в крадіжці в період з лютого 2010 до серпня 2015 року неопублікованих даних агентств Business Wire, Marketwired і PR Newswire.
Тепер 28-річному киянину, який визнав себе винним в шахрайстві і крадіжці особистих даних при обтяжуючих обставинах, загрожує до 20 років позбавлення волі. Інші обвинувачені хакери - українці Олександр Єременко та Іван Турчинов. Їх місцезнаходження зараз невідомо.
Раніше повідомлялося, що  українські хакери здійснили кібератаку по інтернет-ресурси прихильників "руського міра", які проживають в Росії і окупованому Криму.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?