Українському члену журі Євробачення загрожують з Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українському члену журі Євробачення загрожують з Росії

Українському члену журі Євробачення загрожують з Росії
Джерело:  online.ua

Народна артистка Марія Бурмака, яка була членом журі від України на пісенному конкурсі Євробачення-2016, де перемогла кримськотатарська співачка Джамала, заявила, що на неї обрушилася маса дзвінків і смс з погрозами через програш російського співака Сергія Лазарєва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співачки.
"Ось такі зараз крики з Росії, якби не національне журі, Лазарєв би переміг! Ви навіть не уявляєте собі, що мені пишуть... Тут пости, SMS-ки (трубку я не беру), контакти ж у вільному доступі на сайті «Євробачення», це як мені витримати?!!» - написала Бурмака на своїй сторінці в соцмережі.
Також співачка додала, що у членів журі не було мети спеціально засудити представника Росії Сергія Лазарєва:
"Друзі! Голосування журі цього року відбувалося абсолютно так само, як і під час попередніх конкурсів, але змінився регламент, воно стало публічним. І за протоколом це не було 0 балів, члени журі виставляли бали від 1 до 25, просто оголошували тільки перші 10 місць. Моя оцінка була 21. Були і нижчі оцінки і вищі. Середній бал - 22. (Російське журі ставило Джамалі низькі бали, 25-ки!!) У мене немає якогось особливого упередження до Сергію Лазарєва, він не робив антиукраїнських заяв і гідно сприйняв результат, це справді гідно поваги. Але щодо пісні - було яскраве шоу, але пісня мене не вразила. Потім дивилася на сайті «Євробачення» оцінки журі інших країн - Сергій Лазарєв не увійшов до 10-ки за результатами голосування журі Франції, Бельгії, Голландії, Великобританії, Іспанії, Німеччини і ще 10 країн... Ну, а з приводу 12 балів глядацьких - тут причин може бути багато і різних, включаючи особливу любов багатьох наших співвітчизників до російського поп-продукту», - підкреслила Бурмака.
Крім того, артистка відзначила, що її засмутив шквал негативних дзвінків:
"Що ще хочеться додати, так це те, що до самого конкурсу мені неодноразово дзвонили, очевидно, пранкери з якимись провокативними текстами. І характерний акцент видавав батьківщину тих, хто телефонував. Це цілком можна розцінювати як моральний тиск, і це було дуже неприємно", - додала співачка.
Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, переможниця Євробачення-2016 Джамала повернулася зі Швеції до України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?