У російському футболі прогриміла гучна сенсація: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

У російському футболі прогриміла гучна сенсація: опубліковано відео

У російському футболі прогриміла гучна сенсація: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російський футбольний клуб "Ростов" уперше пробився до Ліги чемпіонів.
Як повідомляє ONLINE.UA, в 29-му турі російської Прем'єр-ліги команда Курбана Бердиєва обіграла вдома "Урал" (1:0) і стала недосяжною для пітерського "Зеніту", що займає третє місце.



ЧИТАЙТЕ: Укра їнський футболіст, який втік з Росії: не можу говорити, потрібна тиша
Більш того, "Ростов" ще може завоювати пряму путівку в груповий раунд Ліги чемпіонів. Якщо в останньому турі колишня команда Курбана Бердиєва "Рубін" не програє вдома ЦСКА, а "Ростов" виграє на виїзді у "Терека", то ростовці завоюють золоті медалі чемпіонату Росії і пряму путівку в ЛЧ.
Зараз ЦСКА випереджає "Ростов" на два очки. У випадку перемоги ростовчан і невиграшу армійців у обох команд буде однакова кількість очок, але "Ростов" виграє чемпіонат за додатковими показниками.

ДИВІТЬСЯ: Футболіст збірної України забив шикарний гол у Росії: опубліковано відео
Справа в тому, що в разі рівності очок у двох і більше команд місця команд в таблиці російської Прем'єр-ліги визначаються:
- За найбільшою кількістю перемог у всіх матчах;
- За результатами ігор між собою (число очок, кількість перемог, різниця забитих і пропущених м'ячів, число забитих м'ячів, число забитих м'ячів на чужому полі);
- За кращою різницею забитих і пропущених м'ячів у всіх матчах;
- За найбільшою кількістю забитих м'ячів у всіх матчах;
- За найбільшою кількістю м'ячів, забитих на чужих полях у всіх матчах.
За першим показником у обох клубів буде рівність, а за особистими зустрічами "Ростов" перевершує ЦСКА (1:2, 2: 0).
ЧИТАЙТЕ: "Барселона" засмутила київське "Динамо" в Лізі чемпіонів
Відзначимо, що для пітерського "Зеніту" неучасть у Лізі чемпіонів - це катастрофічний провал. Найбагатший футбольний клуб Росії за останні 8 років тільки один раз не брав участі в ЛЧ (сезон 2009/2010).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?