У мережі з'явилися вражаючі фото тренування бойової авіації України
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі з'явилися вражаючі фото тренування бойової авіації України

Міністерство оборони України
У мережі з'явилися вражаючі фото тренування бойової авіації України

У Волинській області на базі військового аеродрому проходить льотно-методичний збір льотного складу авіації Збройних сил України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Міністерство оборони України.
Основною метою зборів є підготовка льотного складу для польотів в різний час доби і за різних погодних умов. Для відпрацювання складних повітряних маневрів пілоти і штурманський склад прибули зі складу однієї з бригад тактичної авіації з Хмельницької області.
Українські військовослужбовці тренуються на літаках типу Су-24 і Л-39 "Альбатрос". Частину з них попередньо модернізували на авіаремонтних підприємствах, інші, - відновили після зняття зі зберігання з продовженням ресурсу використання.
Заступник командира ескадрильї з інженерно-авіаційної служби майор Віктор Волощук зазначає, що: "Літаки працюють, як нові. Наземний персонал досвідчений. Техніки - фахівці 1-го, 2-го класів, багато хто має кваліфікацію "майстер".
Тренування льотного складу бомбардувальної та розвідувальної авіації Повітряних сил ЗСУ триватиме до 3 червня.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з'явилися фото тренування снайперів Повітряно-десантних військ ЗСУ.


















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?