Любительці ДНР з Києва розповіли, як в РФ боролися зі словом "російська": опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Любительці ДНР з Києва розповіли, як в РФ боролися зі словом "російська": опубліковано відео

Любительці ДНР з Києва розповіли, як в РФ боролися зі словом "російська": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Gorky Look

 пояснив підтримуючій так звану ДНР актрисі київського Театру російської драми Ользі Когут, як в Росії боролися зі словом "російська".


Про це він розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.


Горький Лук привів Ользі Когут в приклад інший, якутський театр російської драми: "В місті Якутську, столиці Якутії, є (а, немає вже, був) теж театр російської драми, з якого якути збили слово "російської". Просто взяли, і збили. Тому що вони - нація, у них автономія, і вони вирішили, що їм це слово не потрібно", - розповів він.


"У Якутськ приїхав кореспондент газети "Комсомольська правда" і почав питати, як так можна було зробити, чому так вийшло? Місцеві росіяни говорили - так нічого страшного, не чіпайте нас, не питайте, все добре. Якути. Якути! Зірвали з фронтону театру слово "російський". І в Росії ніхто навіть не пі****ув на цю тему! ", - підкреслив блогер.


Також Горький Лук висловив своє невдоволення способом мислення сепаратистської актриси, роботу якої оплачує бюджет України, але яка мріє жити в Росії і всіляко критикує свою державу.


"І тільки ми, добра, сердечна нація, терпимо знущання артистів, які отримують харчі з бюджету і при цьому паскудять нашу Батьківщину. Як?", - задався питанням Gorky Look.



Повний текст блогу  читайте на ONLINE.UA: "Це вже не жарти: ще раз про акторів-сепаратистів в Києві".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?