Одного з ідеологів "русского міра" не пустили в Європу
Категорія
Світ
Дата публікації

Одного з ідеологів "русского міра" не пустили в Європу

Одного з ідеологів "русского міра" не пустили в Європу
Джерело:  online.ua

Прикордонна служба аеропорту грецького міста Салоніки не дозволила  одному з головних теоретиків "русского міра", який неодноразово закликав вбивати українців, Олександра Дугіна, перетнути кордон Євросоюзу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "Царьград".
Дугін прямував на Святу Гору Афон для підготовки серії матеріалів.
"Напередодні візиту Путіна і Патріарха на Афон на кордоні, в аеропорту міста Салоніки, мене затримали. Я прямував на Афон для висвітлення історичного візиту Путіна і Патріарха. Приводом для затримання були нібито введені санкції Угорщини. Це досить дивно, в останні місяці я вільно в'їжджав на територію Євросоюзу. Йдеться про спробу затьмарити російсько-грецькі відносини", - говорить він.
"Мене немає ні в яких офіційних санкційних списках. Проте мене зупинили, не дали проїхати на Афон", - додав теоретик "русского міра".
Нагадаємо, Дугін вважає всі народи, крім російського, "неповноцінними з народження".
"Українців потрібно вбивати, вбивати і вбивати, це я вам як професор говорю", - говорив він.
Також варто відзначити, що після фотографії з гранатометом в Південній Осетії, буквально через місяць - у вересні 2008-го його призначили професором МГУ і директором Центру консервативних досліджень при соціологічному факультеті в Росії.
Раніше  на виставці-ярмарку "Книжковий Арсенал", яка проходила в центрі Києва, відкрито продавалися книги Дугіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?