Великий метеорит впав у США: з'явилися вражаючі відео і фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Великий метеорит впав у США: з'явилися вражаючі відео і фото

Великий метеорит впав у США: з'явилися вражаючі відео і фото
Джерело:  Укрінформ

На північному сході Сполучених Штатів зафіксували падіння великого метеорита.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Associated Press пише, що американське товариство вивчення метеоритів зареєструвало понад 400 спостережень в штатах Мен, Вермонт, Нью-Гемпшир, Массачусетс, Род-Айленд, Коннектикут, Нью-Йорк, Нью-Джерсі і Пенсільванія, а також в частині Канади.
Вчені стверджують, що, судячи за яскравістю залишеного в атмосфері сліду, розмір небесного тіла коливається між габаритами тостера і холодильника.
За попередніми даними, експерти Мінералогічного музею в штаті Мен вважають, що метеорит впав в лісах в північно-західній частині цього штату. Музей вже запропонував винагороду в розмірі $20 тисяч кожному, хто дістане уламок метеорита вагою не менше 1 кг.
Фотографії та відео падіння метеорита виклали на сторінці в Facebook поліцейського управління міста Портленда.


Раніше повідомлялося, що поблизу озера Ейр, розташованого в південній Австралії, група вчених виявила метеорит віком понад 4,5 млрд років.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?