Катастрофа єгипетського літака: озвучені останні слова пілота в ефірі
Категорія
Світ
Дата публікації

Катастрофа єгипетського літака: озвучені останні слова пілота в ефірі

Катастрофа єгипетського літака: озвучені останні слова пілота в ефірі
Джерело:  online.ua

Останніми словами пілота літака EgyptAir рейсу MS804 стали "жодних проблем", після чого було втрачено зв'язок із літаком.
Про це заявив представник влади Греції, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter AFP.
У свою чергу глава Міністерства оборони Греції Панос Камменос розповів: "Літак EgyptAir почав падати з висоти 22 тис футів (6 705,6 метрів, - ONLINE.UA), різко закрутився до зникнення".
На думку авіаексперта з Єгипту Хуссама аль-Хамі, ймовірність трагічної помилки виключається, оскільки командир екіпажу авіарейсу був досвідченим льотчиком.
Також аль-Хамі додав, що він особисто проводив навчання першого пілота авіарейсу, зазначив його професійні навички і високий рівень професійної підготовки другого пілота.
Як повідомляє ONLINE.UA, літак Airbus A320 в ніч на 19 травня зник з радарів. В уряді Єгипту не виключають ймовірність катастрофи через терористичний акт. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?