З'явилося відео, як Ярмоленко помирився зі Степаненком
Категорія
Спорт
Дата публікації

З'явилося відео, як Ярмоленко помирився зі Степаненком

З'явилося відео, як Ярмоленко помирився зі Степаненком
Джерело:  online.ua

Футболісти збірної України Андрій Ярмоленко і Тарас Степаненко помирилися після конфлікту, який стався між ними в матчі "Шахтар" - "Динамо".
ДИВІТЬСЯ: Спецпроект Євро-2016: все про чемпіонат Європи у Франції

Як повідомляє ONLINE.UA, примирення відбулося перед прес-конференцією, на якій Михайло Фоменко озвучив розширену заявку збірної України на Євро-2016.
Футболісти потиснули один одному руки і сказали кілька слів перед присутніми журналістами.


"Для нас наближається дуже важливий турнір і мені б дуже хотілося, щоб у нашої збірної панував мир і дружба. Я звик відповідати за свої вчинки, за те, що я роблю і потрібно в будь-якій ситуації залишатися чоловіком. Я визнаю, що те, що я зробив в недавній грі "Динамо" проти "Шахтаря", було неправильно. я повністю винен. Сподіваюся, що Тарас потисне мені руку і ми будемо зі спокійною душею готуватися до Євро-2016", - сказав Ярмоленко.
"Ми сіли і переговорили з Андрієм. Вирішили і обговорили - все нормально. Те, що було зроблено - було скоєно на емоціях. Сподіваюся, цього більше ніколи не повториться, бо нам ще дуже довго разом грати в збірній, дай Бог, якщо дозволить здоров'я. На цьому конфлікт вичерпано. Ми спокійно готуємося до чемпіонату Європи у Франції", - зазначив Степаненко.

ДИВІТЬСЯБійка на матчі Шахтар - Динамо: думки футболістів, опубліковано відео
Нагадаємо, на 80-й хвилині матчу "Шахтар" - "Динамо" Ярмоленко дуже грубо вдарив Степаненка, після чого сталася масова бійка.
Після того інциденту Тарасу Степаненку виділили охорону через погрози фанатів "Динамо".

ЧИТАЙТЕ: Наламали дров: Ярмоленко прокоментував бійку в матчі "Шахтар" — "Динамо"
За інцидент ФФУ покарала Ярмоленка тільки 3-матчевою дискваліфікацією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?