Бойовиків ДНР почали прославляти безглуздим шансоном: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовиків ДНР почали прославляти безглуздим шансоном: опубліковано відео

Бойовиків ДНР почали прославляти безглуздим шансоном: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явився безглуздий кліп, в якому прославляються проросійські бойовики, які захопили український Донбас.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеоролик одного з сепаратистських каналів.
Кліп на пісню в жанрі шансон Віталія Вишневського "Донецький Спецназ" змонтований в стилі бандитських 1990-х. Музичний супровід - відповідний.
У сепаратистській пісні прославляються бойовики, які, озброївшись "Донецьком, російським духом і дідівською силою" в своїх серцях "захищають" окуповані території Донецької і Луганської області України від "безжальних тварюк" українських військовослужбовців.
При цьому абсолютно незрозуміло, навіщо в ролику закрили номера автомобілів. Постановочні тренування, які намагаються видати за "знешкодження ворога", виглядають незграбно і убого (як, наприклад, вибивання ногою автомата). Один з кумедних моментів - епізод, коли "офіцери" так жорстоко і старанно "витягують" чоловіка з заднього сидіння машини, що він самостійно стрибає на коліно.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося відео про наслідки "російської весни" для жителів Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?