На Донбасі засікли нових військових Росії: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі засікли нових військових Росії: опубліковані фото

На Донбасі засікли нових військових Росії: опубліковані фото
Джерело:  InformNapalm

Доведено присутність російського підрозділу зі складу 25-ї окремої мотострілкової бригади Західного військового округу  Збройних сил Росії на окупованій території Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані волонтерів міжнародної спільноти InformNapalm.
Згідно з розвідувальними даними, підрозділ на ротаційній основі здійснює бойове чергування і огляд території, де розташовані опорні позиції українських військовослужбовців.
Таким чином, по точці геолокації опублікованого в соцмережах фото російського військовослужбовця Миколи Анашкіна і супутникових знімках місцевості вдалося обчислити можливе місце базування військових РФ на березі річки Кальміус, між населеними пунктами Роздольне і Василівка Старобешівського району Донецької області України, точні координати 47.610548, 38.012789.





Установлено, що Микола Анашкін - кадровий військовослужбовець ЗС РФ, проходить службу в 25-й окремій мотострілковій бригаді, яку перекинули до українського кордону в кінці лютого 2016 року. Станом на квітень 2016 року псковські мотострільці базувалися в тимчасовому польовому таборі в прикордонному з Україною районі Ростовської області. Протягом цього часу особовий склад тактичної групи був зайнятий бойовою підготовкою і злагодженням, вживалися в образ "шахтарів".
Цікаві також фото Анашкіна з "новими друзями" - місцевими сепаратистами і російськими бойовиками-найманцями з позивними: Кузбас, Євген Єрмаков, Володимир Олександрович, Максим Наконечний, Коста і інші.



Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики на Донбасі все частіше гинуть через власну дурість.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?