Рада зробила крок до полегшення життя пенсіонерів
Категорія
Політика
Дата публікації

Рада зробила крок до полегшення життя пенсіонерів

Рада зробила крок до полегшення життя пенсіонерів
Джерело:  rbc.ua

У Верховній Раді України прийняли  документ про скасування оподаткування пенсій, про який раніше повідомляв прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  РБК-Україна.


За прийняття за основу законопроекту проголосували 307 нардепів, а за підготовку проекту закону до другого читання за скороченою процедурою, - 278 депутатів.


"Сума пенсій (включаючи суму їх індексації, нараховану відповідно до закону) або щомісячного довічного грошового утримання, що отримується платником податку з Пенсійного фонду України чи бюджету згідно із законом, а також пенсій з іноземних джерел, якщо згідно з міжнародними договорами, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України, такі пенсії не підлягають оподаткуванню чи оподатковуються в країні їх виплати", - говорить законопроект.


Як повідомляв ONLINE.UA,  назвали головні причини відсутності в так званих ЛНР і ДНР українських пенсій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?