Це вже Придністров'я: в НАТО розповіли, чого очікують на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Це вже Придністров'я: в НАТО розповіли, чого очікують на Донбасі

Це вже Придністров'я: в НАТО розповіли, чого очікують на Донбасі
Джерело:  apostrophe.ua

Ситуація на  окупованих територіях Донецької та Луганської областей України, близька до  переходу в заморожений конфлікт.
Про це заявив голова військового комітету НАТО Петро Павло, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю  Апострофу.
"Я вважаю, що ситуація близька до встановлення замороженого конфлікту в Україні. Але я вважаю, що в решті решт Росія буде змушена визнати, що єдиний шлях для мирного, дипломатичного і політичного врегулювання конфлікту - це неухильне дотримання обома сторонами Мінських угод", - розповів Павло.
Також голова комітету НАТО відповів, на питання, чи буде ситуація на Донбасі замороженим конфліктом, як в Придністров'ї: "Це вже заморожений конфлікт. Тому що замороженим конфліктом ми називаємо ситуацію, яка може бути використана для висунення різних політичних пропозицій. І я вірю, що мирне вирішення конфлікту на сході України якраз і є головною політичною метою".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express  Сергій Згурець розповідав, що хід бойових дій на Донбасі нагадує ситуацію, що іде до замороженого конфлікту, подібного Придністров'ю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?