Падіння єгипетського літака: з'явилися нові дані
Категорія
Світ
Дата публікації

Падіння єгипетського літака: з'явилися нові дані

Падіння єгипетського літака: з'явилися нові дані
Джерело:  РІА Новини

Компанія EgyptAir отримала офіційне повідомлення про виявлення імовірних уламків  літака EgyptAir рейсу MS804.


Про це заявили в Міністерстві закордонних справ Єгипту, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


Незважаючи на те, що раніше в Міністерстві авіації Єгипту спростували  оприлюднену інформацію про знаходження уламків зниклого літака на південь від острова Карпадос в Греції, пізніше МЗС Єгипту надав нову інформацію.


"Авіакомпанія EgyptAir отримала від МЗС Єгипту офіційне повідомлення про виявлення предметів, що швидше за все є уламками літака, а також декількох рятувальних жилетів і пластикових предметів, і поінформувала про це сім'ї перебуваючих на борту", - йдеться в повідомленні.


Крім іншого, незважаючи на  інформацію спецслужб США про те, що всі обставини вказують на вчинення терористичного акту, офіційний представник Білого дому Джош Ернест заявив, що ще рано робити припущення щодо причин катастрофи літака: "Поки занадто рано говорити про те, що стало причиною катастрофи".


Згідно з повідомленням ТАСС, американські супутники, які знаходяться на навколоземній орбіті, не зафіксували жодних ознак вибуху в районі зникнення літака з радарів.


У розвідувальній службі США також відзначили, що в останні дні не фіксували ніяких ознак підготовки терактів: "Останні дні моніторингу контактів екстремістських угруповань "не дав нічого конкретного" про імовірності здійснення теракту на повітряних судах", - йдеться в повідомленні телекомпанії NBC.


Як повідомляв ONLINE.UA,  літак EgyptAir рейсу MS804 зник з радарів в ніч на 19 травня.


Були оприлюднені  дані про останні слова пілота перед зникненням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?