Від Путіна масово пішли хокеїсти: в мережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

Від Путіна масово пішли хокеїсти: в мережі сміються

Від Путіна масово пішли хокеїсти: в мережі сміються

Ряд ключових менеджерів ТОВ « Нічна хокейна ліга» (НХЛ), створеної з ініціативи Володимира Путіна, 18 травня написали заяву про звільнення за власним бажанням.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського журналіста Олега Кашина.
У числі тих, хто написав заяву, виконавчий директор НХЛ Олександр Третяк, спортивний директор Сергій Пілюгін, директор з безпеки Ернест Мінасян, а також керівник відділу маркетингу, заступники керівників та рядові співробітники.
Причиною звільнень стала незгода з новим керівництвом холдингу. У березні стало відомо, що єдиним засновником НХЛ стало акціонерне товариство «СоюзФлот Порт», дочірня структура групи «Новоросійський морський торговельний порт» (НМТП). Основними власниками НМТП є державна «Транснефть» і група «Сума» мільярдера Зіявудіна Магомедова. Раніше основними власниками НХЛ були двоє ветеранів радянського хокею - Олександр Якушев і Олександр Кожевніков, а також виконавчий директор ліги Олександр Третяк і спортивний директор футбольного «Динамо» Гурам Аджоєв. Зараз 95% НХЛ належить «СоюзФлот Порту», ​​ще 5% у власності у ветерана радянського хокею Олександра Якушева. Причиною зміни власника ліги називалися проблеми з її фінансуванням.
Користувачі соцмережі не змогли пройти повз такої новини і в коментарях посміялися з ситуації.
João Carlos de Saldanha: "Ліга зав'язана на одній людині, яка вночі чомусь не спить, а грає в хокей! Може він тепер захопився вишиванням хрестиком?"
Андрій Орлов: "Некомпетентність, непрофесіоналізм, ідіотизм, так?"
В'ячеслав Бритва: "Да лан, анекдот. Всіх цих типу ефективних менеджерів треба періодично вмокати або міняти".


Раніше користувачі соцмережі посміялися над падінням президента Росії Володимира Путіна під час гри в хокей 10 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?