Катастрофа єгипетського літака: ЗМІ розкопали в пригоді містику
Категорія
Світ
Дата публікації

Катастрофа єгипетського літака: ЗМІ розкопали в пригоді містику

Катастрофа єгипетського літака: ЗМІ розкопали в пригоді містику
Джерело:  L!fe #шоу

У мережі з'явилося фото однієї зі стюардес  пасажирського лайнера А320 авіакомпанії Egyptair, який зазнав аварії, опубліковане за кілька місяців до авіакатастрофи на тлі потопаючого літака.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання Life.
Стюардеса Самар Езеддін за кілька місяців до авіакатастрофи опублікувала на своїй сторінці в Facebook фото на тлі потопаючого літака. Знайомі дівчини вважають, що даний фотомонтаж був помилкою, нібито він накликав біду на саму Самар Езеддін і літак, на якому вона летіла.


Варто відзначити, що глава Комітету повітряної безпеки Греції Афанасіос Бінос повідомив, що уламки, виявлені в зоні можливого падіння літака EgyptAir, про які раніше повідомила авіакомпанія, не належать зниклому лайнеру.
«На даний момент аналіз виявлених уламків вказує, що вони не належать літаку. Мій єгипетський колега на момент нашої останньої з ним бесіди також мені підтвердив, що не доведено, що ці уламки належать зниклому рейсу EgyptAir. Те, що було виявлено - це шматок дерева і шматки тканини, які не належать літаку», - сказав Бінос.
За інформацією Lenta.ru, уламки літака EgyptAir були виявлені в районі грецького острова Карпатос. Дану інформацію вже повідомили членам сімей пасажирів і членів екіпажу.
Нагадаємо,  спецслужби США вважають, що всі обставини катастрофи вказують на можливий терористичний акт.
У свою чергу  авіавлада Єгипту також заявила, що зникнення пасажирського літака EgyptAir є скоріше терактом, ніж технічною неполадкою.
Також  в мережі з'явилися дані про останні слова пілота EgyptAir рейсу MS804 перед тим, як літак пропав з радарів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?