На Донбасі накрили російську шпигунську мережу: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі накрили російську шпигунську мережу: опубліковано відео

На Донбасі накрили російську шпигунську мережу: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Контррозвідники  Служби безпеки України  спільно з працівниками антикорупційного підрозділу Держслужби з надзвичайних ситуацій викрили діяльність російських шпигунів, які вели розвідувально-підривну діяльність на Луганщині.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
До складу резидентури входило троє осіб: один з керівників районного відділу ГСЧС; місцевий контрабандист; а також колишній заступник районного відділення забороненої комуністичної партії.
Партійний функціонер, який оголошений в розшук у зв'язку з організацією в 2014 році в Марківському районі антиконституційного референдуму, керував діяльністю групи, ховаючись в Росії.
Функції зв'язкового з іноземними спецслужбами виконував чиновник ГСЧС, протягом 2014-2016 років, неодноразово виїжджаючи до Росії. Під час одного з таких візитів восени 2015 його завербували представники ФСБ РФ.
Зловмисники виконували завдання російських спецслужб по контролю за переміщенням підрозділів ЗСУ, збору інформації про розташування та функціонування блокпостів, організації режиму охорони державного кордону, а також діяльності органів державної влади та правоохоронних структур.
Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 111 (Державна зрада) Кримінального кодексу України і оголошення про підозру в злочинах проти національної безпеки України.


Нагадаємо,  в мережі з'явився запис розмови бойовика терористичного батальйону "Привид" з так званої ЛНР з терористкою-снайпером з позивним "Багіра".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?