Голова "Азова" розповів, чи блокуватиме Раду і адміністрацію Порошенка
Категорія
Україна
Дата публікації

Голова "Азова" розповів, чи блокуватиме Раду і адміністрацію Порошенка

Голова "Азова" розповів, чи блокуватиме Раду і адміністрацію Порошенка
Джерело:  online.ua

У разі невиконання вимог маршу полку "Азов", який пройшов сьогодні, 20 квітня, в центрі Києва, мітингувальники залишають за собою право на вчинення будь-яких дій, в тому числі штурм Верховної Ради.
Про це заявив лідер "Азова", народний депутат Андрій Білецький повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"Думаю, у них (у депутатів, - Ред) є інстинкт самозбереження. Є фракції, які виступають проти цього питання (виборів, - Ред.). Є невелика кількість чесних депутатів, думаю, все буде добре. Якщо влада поведе себе неадекватно... залишаємо за собою право на будь-які дії, блокувати парламент, блокувати АП і т.п.", - заявив Білецький.
Додамо, за словами самого Білецького, в сьогоднішньому марші "Азова" взяли участь близько 10 тисяч осіб.
Марш "Азова" біля Ради завершився запалюванням фаєрів. За словами Білецького, зазначена акція - мирна, і її учасникам нецікаво штурмувати парламент. Однак він заявив, що це тільки попередження.
У разі, якщо на Донбасі спробують провести вибори, Раду "винесуть". Марш "Азова" проходив під гаслом "Вимоги нації-ні капітуляції". Зокрема представники "Азова" виступили проти проведення виборів на Донбасі "за російським сценарієм". На вулиці Грушевського було перекрито рух автотранспорту.
Порядок в центрі Києва забезпечували 2000 правоохоронців.
Нагадаємо,  користувачі мережі знайшли користь для президента Росії Володимира Путіна в марші з димовими шашками в центрі Києва, який влаштував полк "Азов".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?