Легендарний "бітл" заспівав із десятирічною фанаткою: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Легендарний "бітл" заспівав із десятирічною фанаткою: опубліковано відео

Легендарний "бітл" заспівав із десятирічною фанаткою: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий співак сер Пол Маккартні, екс-учасник легендарного гурту The Beatles, виступив з 10-річною шанувальницею на своєму концерті в Аргентині.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал News.
Зворушливе відео вже з'явилось в мережі.
Під час концерту в аргентинському Буенос-Айресі юна шанувальниця Лейла вийшла на сцену з плюшевим ведмедиком. Музикант вирішив, що вона хоче отримати від нього автограф. Однак дівчинка, трохи соромлячись, зізналася, що хотіла б з ним зіграти на бас-гітарі. Музиканти Маккартні надали дівчинці інструмент, і разом вони виконали пісню Get Back. Школярка не тільки грала на басу, але ще і підспівувала легендарному виконавцеві.


Відзначимо, Пол Маккартні - один із засновників групи The Beatles, 16-разовий володар премії «Греммі». У 2011 році визнаний одним з кращих бас-гітаристів всіх часів згідно з опитуванням, проведеним журналом Rolling Stone.
Як повідомляв ONLINE.UA, помер легендарний "п'ятий учасник The Beatles".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?