Покришили ворожу ДРГ: з'явилося нове відео від бійців АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Покришили ворожу ДРГ: з'явилося нове відео від бійців АТО

Покришили ворожу ДРГ: з'явилося нове відео від бійців АТО
Джерело:  online.ua

Українські бійці, які воюють з проросійськими бойовиками на окупованому Донбасі, розповіли, як відбили наступ ворожої диверсійно-розвідувальної групи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео користувача "Nik" на YouTube.
"Зараз ми на Зеніті, це ще одна з позицій АТО. Перед війною тут містилася одна з частин Збройних сил України. Потім їх героїчно обороняв загін Повітряних сил України. Але днями сюди намагалася пролізти ворожа диверсійно-розвідувальна група", - розповідає спікер АТО Антон Миронович.
Повідомляється, що снаряди бойовиків завдали шкоди українським бійцям і зіпсували городи місцевих жителів, але, варто відзначити, нікому в будинок вони не потрапили.
І цей випадок був не поодиноким, провокації відбуваються постійно, частіше після заходу сонця.
"Вони (бойовики, - Ред.) стріляють без упину. Особливо після восьмої-дев'ятої годин вечора", - повідомив один з бійців.
"Тільки темнішає, і починається, напевно години до одинадцятої (вечора, - Ред.). Їм нормально відповідаємо, вони вщухають", - розповів солдат.


Нагадаємо,  диверсійно-розвідувальні групи бойовиків ДНР майже впритул підходять до українських позицій, розташованих біля річки Кальміус, на маріупольському напрямі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?