Міста окупованого Криму знову залишилися без електрики
Категорія
Україна
Дата публікації

Міста окупованого Криму знову залишилися без електрики

Міста окупованого Криму знову залишилися без електрики
Джерело:  online.ua

Ряд населених пунктів окупованого Росією Криму залишилися без електроенергії, імовірно, через технічний збій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"Попередньо, в результаті технічного збою на високовольтних лініях сталося відключення електроенергії в ряді населених пунктів, в тому числі, в Сімферополі, Севастополі, Євпаторії і Джанкої", - сказало джерело.
Воно повідомило, що ремонтно-відновлювальні бригади вже приступили до роботи, відновлена ​​подача електроенергії в Ялті.
"Пізніше "представник міністерства палива та енергетики республіки" уточнив, що Сімферополь в п'ятницю вдень залишився без електрики через аварію на місцевій підстанції. Відновити енергопостачання повинні найближчим часом", - сказав співрозмовник.
У місті не працюють світлофори, стоять тролейбуси.
Варто відзначити, що в столиці окупованого півострова не було відключень вже довгий час після введення президентом Росії Володимиром Путіним третьої нитки енергомоста в середині квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?