На Харківщині розгорається скандал через українську зачіску школяра: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

На Харківщині розгорається скандал через українську зачіску школяра: опубліковано відео

На Харківщині розгорається скандал через українську зачіску школяра: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

На Харківщині школяр поскаржився на свого директора, який розсердився на нього через українську зачіску.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "Новости Харкова" на YouTube.
"Він (директор, - Ред.) мене схопив за шию, боляче дуже було, і повів в учительську", - говорить потерпілий хлопчик.
Після цього на шиї школяра залишилися синці. Прийшовши додому, хлопчик показав їх батькам. Розбиратися до директора пішов його батько. Директор приніс свої вибачення і сказав, що їх син "просто потрапив під гарячу руку".
Але хлопчик вважає, що директору не сподобалася його зачіска, адже вона схожа на ту, яку носять українські військові на Донбасі.
На наступний день директор також не залишив школяра в спокої. Свою провину він не заперечує. Крім того, він вважає, що з такою стрижкою в його школі хлопчики ходити не повинні.
"Я не прихильник таких молодіжних, якихось екстремальних форм, субкультури, тому що не зовсім це збігається з морально-етичними нормами українського народу і молоді. Він (хлопчик з "українською стрижкою", - Ред.) один у нас такий", - пояснив директор.
Питанням зайнялося керівництво області.
А поки під тиском місцевих вчителів хлопчик погодився підстригтися під загальну масу.


Нагадаємо, українські бійці в Луганській області "декомунізували" пам'ятник Леніну, перетворивши його на пам'ятник Тарасу Шевченку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?