Підопічні Потапа випустили новий танцювальний хіт: з'явилося аудіо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Підопічні Потапа випустили новий танцювальний хіт: з'явилося аудіо

Підопічні Потапа випустили новий танцювальний хіт: з'явилося аудіо
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 20 травня, відбулася прем'єра нової ритмічної пісні "Навернопотомучто" української поп-групи "Время и Стекло".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал групи.
В ефірі однієї з українських радіостанцій відбулася прем'єра нового синглу підопічних репера Потапа. Мелодія нового треку сплетена з міксу tropical-house і елементів deep-house.
Автором музики виступив соліст колективу Позитив. Музикант розповів, що композиція передає ті почуття і емоції, коли людина перебуває в стані закоханості:
"Навернопотомучто" - це гра в питання-відповідь, яка щохвилини відбувається в голові, коли ти закоханий! Це пісня - кульмінація почуттів і непояснених емоцій", - зазначив Позитив.
"Коли дівчина закохана, в її голові відбувається "помилка 404", емоції переповнюють, і не знаходиться пояснення почуттів. Найкраща відповідь - посмішка і грайливе навернопотомучто", - прокоментувала солістка колективу Надя Дорофєєва.


Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, Дзідзьо повеселив прем'єрою нової пісні "Файна молода".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?