Тренер київського "Динамо" пояснив свій відхід
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер київського "Динамо" пояснив свій відхід

Тренер київського "Динамо" пояснив свій відхід
Джерело:  online.ua

Іспанський тренер Рауль Ріанчо пішов з київського "Динамо", оскільки вичавив максимум з футболістів.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Ріанчо розповів в інтерв'ю MatchDay.
Коли я працюю з командою, моя основна мета - вичавити з гравців максимум. Тому, коли я досяг цієї мети, так би мовити, "вичавив" футболістів по повній, у мене просто виникає якесь бажання піти. Я бачу, що не можу, напевно, вичавити більший максимум з гравців "Динамо", ніж той, який вже вичавив, тому і кажу про своє рішення", - пояснив Рауль.

ЧИТАЙТЕ: "Динамо" назвало ціну за трансфер Ярмоленка
Ріанчо подякував президенту "Динамо" Ігорю Суркісу за співпрацю.
"Я міг би підписати новий контракт, який мені пропонують, але я не хочу. Краще я не буду його підписувати. Багато хто скаже: "Ти що, божевільний?". Але мені краще не підписувати контракт, тому що я відчуваю, що я не зможу вичавити з цих гравців, з цього колективу той максимум, який хотів би. Я вважаю за краще бути щирим і говорити все, як є. Тому що, думаю, та повага, яку президент клубу проявив до мене, вимагає від мене взаємної поваги і щирості. І все. Тому я їду додому", - підсумував Ріанчо.

ЧИТАЙТЕ: "Динамо" знайшло забивного форварда на Кавказі
Як повідомляв ONLINE.UA, Ріанчо працюватиме з Курбаном Бердиєвим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?