В Україні розповіли, чи хочуть США розпаду Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні розповіли, чи хочуть США розпаду Росії

В Україні розповіли, чи хочуть США розпаду Росії
Джерело:  online.ua

У США не зацікавлені ані в розпаді Росії, ані в кризі уряду РФ, а тому не робитимуть активних дій для вирішення українсько-російського конфлікту на Донбасі.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів співзасновник християнського батальйону "Свята Марія", український публіцист Дмитро Корчинський.
На думку Корчинського, уряд Америки щодо Росії і України вживатиме тих же заходів, що і раніше, оскільки цей конфлікт, - не основна, периферійна проблема для США.
"Американці категорично не зацікавлені в розпаді РФ або серйозній кризі в Кремлі. В той же час вони не зацікавлені в тому, щоб РФ вела безвідповідальну політику. Американці діятимуть за старовинним китайським рецептом: мудрець здійснює через недіяння і вчить мовчанням", - розповів публіцист.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: "Наказ про звільнення Донбасу дадуть лише за однієї умови - Дмитро Корчинський"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?