У Києві загорілася будівля поліції: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві загорілася будівля поліції: опубліковані фото

У Києві загорілася будівля поліції: опубліковані фото
Джерело:  LB.ua

У п'ятницю, 20 травня, в Головному управлінні Національної поліції України, яке міститься за адресою Київ, вулиця Володимирська, 15, виникла пожежа.
Про це заявили в Головному управлінні Державної служби надзвичайних ситуацій в Києві, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LB.ua.
Представники ГУ ДСНС в Києві стверджують, що інформація про пожежу надійшла о 14:45. На місці працюють кілька машин пожежної, задіяно близько десяти одиниць техніки, у двір будівлі нікого не пускають. Відзначається, що пожежники працюють за підвищеним рівнем складності.
Відомо, що загоряння виникло в підвальному приміщенні. Як написала в Facebook прес-секретар ГУ Нацполіції в Києві Оксана Блищик, пожежа імовірно виникла через ремонтні роботи в підвалі. Точна причина загоряння не встановлена.
Особовий склад евакуйований, постраждалих немає. Через пожежу тимчасово перекрита частина Володимирської вулиці.



Як повідомляв ONLINE.UA,

14 травня в Краматорську та Слов'янську Донецької області склали присягу нові патрульні поліцейські

.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?