Янгол з мечами та грузинські танці: з'явилося яскраве відео з фестивалю в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Янгол з мечами та грузинські танці: з'явилося яскраве відео з фестивалю в Києві

Янгол з мечами та грузинські танці: з'явилося яскраве відео з фестивалю в Києві
Джерело:  online.ua

З'явилося відео з Міжнародного фестивалю традиційних культур "Етносвіт", який презентували Національний культурно-мистецький та музейний комплекс "Мистецький Арсенал", Національний центр народної культури "Музей Івана Гончара" до Дня Європи в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Фестиваль проходить в Києві з 19 по 22 травня. Як заявляють організатори, мета заходу - створити платформу для культурного обміну та інтеграції України в світовий простір. Запрошені з усього світу майстри і групи через народну культуру відкривають для відвідувачів фестивалю різноманітність і культурне багатство народів світу, їх особливі прояви в формах, орнаментиці, сенсах.
Як зазначається, кожен відвідувач може взяти участь у міжкультурному діалозі і створити атмосферу взаєморозуміння.
Серед гостей фестивалю - співаки, музиканти і майстри з Грузії, Італії, Естонії, Польщі, Білорусі, Литви, Хорватії, США.


Нагадаємо, окупаційна влада Криму заборонила проведення на півострові музичних фестивалів "Казантип" і "Біфуз", аргументуючи тим, що "фестивалям пронаркотичних молодіжних субкультур" не місце в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?