Патріот Зозуля продає унікальну футболку "Барселони", щоб допомогти дітям АТО: опубліковано фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Патріот Зозуля продає унікальну футболку "Барселони", щоб допомогти дітям АТО: опубліковано фото

Патріот Зозуля продає унікальну футболку "Барселони", щоб допомогти дітям АТО: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Форвард "Дніпра" Роман Зозуля виставив на продаж футболку каталонської "Барселони" з автографами футболістів.
Як повідомляє ONLINE.UA, кошти від продажу футболки підуть на допомогу дітям учасників АТО.
"Цього літа у багатьох дітей з'явиться прекрасна можливість провести футбольне літо, прожити життя справжнього спортсмена в дитячому футбольному таборі Ротаня і Зозулі. А є такі дітки, яким потрібно в цьому допомогти, дати їм такий шанс - це діти наших захисників, учасників АТО! Для цього ми вирішили організувати аукціон! Лотом аукціону є футболка "Барселони" з усіма автографами її гравців, в тому числі і з підписом Ліонеля Мессі! Цю футболку для аукціону надав нам легендарний гравець ФК "Дніпро" і збірної України - Андрій Русол, який отримав її по закінченню стажування в школі "Барселони". На всі виручені кошти від продажу цієї футболки ми придбаємо путівки для дітей учасників АТО! Давайте зробимо разом свято для дітей, а для когось, можливо, здійснимо заповітну мрію! Аукціон набуває чинності з хвилини опублікування поста і буде закінчено 1-го червня о 00:00! Стартова ціна цього лота 7000 грн! Поїхали!!!", - написав Зозуля на своїй сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ: "Всю ніч не спав": форвард збірної України зробив відверте зізнання після атаки на суддю



Зозуля розмістив пост о 10:14 і наразі вже зроблено більше 10 ставок. Наразі пропозиція становить 40000 від користувача Kavitskiy Alexey.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Зозуля отримав тривалу дискваліфікацію за напад на арбітра

.


Водночас

Зозуля потрапив у розширену заявку збірної України на Євро-2016

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?