Один із ватажків бойовиків ДНР назвав іншого дегенератом
Категорія
Україна
Дата публікації

Один із ватажків бойовиків ДНР назвав іншого дегенератом

Один із ватажків бойовиків ДНР назвав іншого дегенератом
Джерело:  Новини Донбасу

Командир незаконного збройного формування бойовиків так званої ДНР «Восток» Олександр Ходаковський

назвав нового "главу адміністрації" в місті Ясинувата Дмитра Шеховцова дегенератом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Новости Донбасса

.


За словами Ходаковського, Шеховцов просидів близько місяця в полоні у бойовиків «Безлера» за те, що вкрав велику суму грошей. Після цього його, на подив Ходаковського, все ж призначили керувати окупованим містом.


Ходаковський назвав «мера» Ясинуватої «відвертим дегенератом, який не розуміє, що говорить», через те, що той публічно назвав дані одного з командирів бойовиків ДНР.


За словами Ходаковського, він побачив в мережі ролик, на якому Шеховцов назвав одного з командирів бойовиків на ім'я, прізвище, по-батькові. До того ж він додав, що у багатьох бойовиків сьогодні є родичі, які проживають на території, підконтрольній українській владі.


«Мені сьогодні показали ролик, де він нашого чинного бійця командира підрозділу назвав в ефірі на прізвище, ім'я, по-батькові. Цей ідіот... Ми приховуємо ретельно від нашого противника наші дані. Вже точно не мої, але бойових офіцерів, які командують великими підрозділами, які сьогодні беруть участь активно в нашому опорі. І у цих офіцерів на сьогоднішній день є близькі родичі по той бік», - сказав Ходаковський.


Бойовик додав, що при зустрічі з Шеховцовим він поговорить з ним «по-чоловічому». Також Ходаковський заявив, що таких, як він, треба розстрілювати.


При цьому інших членів незаконних збройних формувань Ходаковський виправдав. Він навів приклад бойовиків «Гіві» і «Ваню Російського». Про наркозалежність останнього знає особисто Олександр Захарченко.


«Захарченко скаржиться, що він ніяк не може побороти наркозалежність цілого генерала «Вані Російського» і робить такі радикальні заходи, як прив'язує його до ліжка і тримає кілька днів, потім відпускає, а він знову в усі тяжкі пускається», - розповів Ходаковський.


Нагадаємо,

Ходаковський оприлюднив нові компрометуючі матеріали на ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?