Загиблий в Осетії офіцер Путіна "відзначився" на Донбасі: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Загиблий в Осетії офіцер Путіна "відзначився" на Донбасі: опубліковано фото

Загиблий в Осетії офіцер Путіна "відзначився" на Донбасі: опубліковано фото
Джерело:  Діалог

Одним з  шести загиблих в ДТП в Південній Осетії російських військовослужбовців  виявився Турпал Мусалаев, який отримав звання Героя Росії за вбивство українських військових на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Діалог".


32-річний майор Турпал Мусалаев народився в дагестанському місті Хасав'юрту, закінчив Казанське вище військове командне училище, після чого служив в 19-й окремій мотострілковій бригаді у Владикавказі.


Друг Мусалаева розповів, що той нагороджений званням Героя Росії в грудні 2015 року "секретним наказом", якими нагороджують військові, бойові заслуги яких потрібно приховувати від громадськості.


При цьому, 19-а окрема мотострілецька бригада, в якій служив Мусалаев, брала активну участь у бойових діях проти української армії на Донбасі. Дане військове з'єднання активно вело бої з початку конфлікту.


Як повідомляв ONLINE.UA,  ДТП сталося 19 травня в Південній Осетії, коли у автобуса відмовили тормоза.на гірській дорозі Цхінвалі - Канчаветі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?