Мертві повинні голосувати: Росія вразила новим безумством
Категорія
Світ
Дата публікації

Мертві повинні голосувати: Росія вразила новим безумством

Мертві повинні голосувати: Росія вразила новим безумством

У Росії вчений запропонував дати виборче право 27 мільйонам радянських громадян, що загинули у Другій світовій війні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського блогера Павла Прянікова.

"В Олександно-Невській лаврі, в межах Антикризового форуму, виступив директор Інституту економічних стратегій Російської академії наук Олександр Агєєв. Він запропонував подумати над можливістю надати виборче право 27 млн радянських громадян, що загинули під час Великої Вітчизняної війни», — повідомив блогер.

За словами Агєєва, «таким чином загиблі могли б впливати на нинішні справи в країні, до розвитку і спасіння якої вони мали безпосереднє відношення».

Також він додав, що за загиблих могли б голосувати їхні родини.

"Акція "Безсмертний полк" – це приклад подібного висловлення думки", – вважає вчений.

Як відомо, на акцію "Безсмертний полк", що була запропонована в Росії, люди виходять з портретами своїх родичів, що брали участь у Другій світовій війні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше своєю  оригінальною участю в "Безсмертному полку" оскандалилась так звана "прокурорша" Криму Наталя Поклонська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?