Саакашвілі розказав про "гидкі морди і упирів": опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі розказав про "гидкі морди і упирів": опубліковано відео

Саакашвілі розказав про "гидкі морди і упирів": опубліковано відео

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі  розповів про «гидкі морди» чиновників, які не дозволяють митній реформі вдвічі збільшити державне фінансування оборони, освіти і охорони здоров'я.

Про це він заявив, виступаючи у прямому ефірі шоу «Шустер LIVE», повідомляє ONLINE.UA.

«Податкові білочки, це не якісь там білочки, симпатичні і пухнасті, це огидні морди, з посвідченнями наших державних органів, які нічого спільного з прекрасними білками не мають, вони ходять і знищують малий і середній бізнес», — заявив губернатор.

За його словами, це відбувається «в тій ситуації, коли єдине, що може витягти країну — це малий і середній бізнес ... от вони їх знищують».


«Ми на митниці більше зараз втрачаємо, ніж можна було б витратити на охорону здоров'я, оборону і освіту разом узяті. Ми могли б збільшити ці видатки в два рази, аби не крались гроші на митниці», - заявив Саакашвілі.


Також одеський губернатор відзначив зусилля нинішнього прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, який "дуже швидко вирішує" найбільш необхідні питання.


"Гройсман, до якого в мене симпатія є, тому що він усі ці питання дуже швидко вирішує. Так чого тягнути резину? Все одно ми усе знаємо. Що не можуть ці упирі й надалі присмоктуватись до державного механізму, тому що нічого не залишиться", - резюмував він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Міхеїл Саакашвілі жорстко висловився на адресу скандального голови департаменту боротьби з наркозлочинністю Іллі Ківи і назвав його "кримінальним авторитетом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?