Знущаються над релігією: у Росії заборонили один з найпопулярніших пабліків
Категорія
Світ
Дата публікації

Знущаються над релігією: у Росії заборонили один з найпопулярніших пабліків

Знущаються над релігією: у Росії заборонили один з найпопулярніших пабліків

У Росії за рішенням суду був заблокований популярний паблік соціальної мережі Вконтакті, яка відома своєю лояльністю до Кремля  – MDK: при спробі відкрити сторінку з'являється повідомлення, що вона заблокована за рішенням суду.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.

Раніше у петербурзькій прокуратурі заявляли, що у пабліку були знайдені "факти публічного осквернення релігійної та богослужебної літератури, предметів релігійного поклоніння, знаків чи емблем світогляднох символіки і атрибутики", а також там начебто були знайдені матеріали, що негативно впливають на психіку і поведінку підлітків.

27 жовтня 2015 року Смольнинський районний суд Петербурга постановив припинити діяльність спільноти MDK.

Цікаво, що перевірка цього інтернет-пабліка була проведена за зверненням одного громадянина, який заявив про систематичне розміщення образливого для віруючих контенту.

Варто зазначити, що MDK був одним з найпопулярніших пабліків Вконтакті — у січні 2016 року число його підписників перевищувало 7,1 млн людей, а місячна аудиторія складала понад 12 мільйонів людей.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  адміністрація Вконтакті «відзначилась» цинічними листівками для українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?