Адвокат Савченко вступився за українських в'язнів у Чечні і показав відео з війни
Категорія
Україна
Дата публікації

Адвокат Савченко вступився за українських в'язнів у Чечні і показав відео з війни

Адвокат Савченко вступився за українських в'язнів у Чечні і показав відео з війни

Відомий російський адвокат Марк Фейгін, який захищає інтереси української льотчиці і народного депутата Надії Савченко, опублікував відео з Грозного часів першої Чеченської війни і виступив  на захист українців Станіслава Клиха і Миколи Карпюка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook юриста.

«До питання про Чечню, суді Карпюка-Клиха і доцільності моїх коментарів щодо процесу у Грозному. Я там був, в Чечні, будучи депутатом Держдуми, під час важких боїів, у січні 1995-го», — заявив Фейгін.

За його словами, у той час він знаходився у бунтівній Чечні, рятуючи військовослужбовців РФ з полону: «Деяких врятував, доречі».

«Бачив там і українців: Музичка, і деяких інших. Ніякого Карпюка там не було. Якщо цікаво, мої відео з війни на каналі в YOUTUBE», — підкреслив адвокат.

Наостанок він додав: «Так що не різним тут мені вказувати, що коментувати, а що ні...».



Як повідомляв ONLINE.UA, у Грозному добігає кінця суд над українцями Миколою Карпюком і Станіславом Клихом, яких звинувачують у вбивстві російських військових.

Жюри присяжних вже визнало їх винними, і зараз очікується лиш вирок, який має озвучити суддя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?