В Україні розповіли, чи відмовився Путін від великої війни
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні розповіли, чи відмовився Путін від великої війни

В Україні розповіли, чи відмовився Путін від великої війни
Джерело:  interfax.com.ua

Російська Федерація

 начолі з Володимиром Путіним посилює угруповання своїх військ на кордонах з Україною, не відмовляючись від бажання захопити нашу країну.


Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Интерфакс-Украина.

"Ми чітко відслідковуємо, що Росія посилює своє угруповання на кордоні з Україною, вони планують додатково розгорнути деякі з'єднання військових частин на кордоні з Україною», — підкреслив він.

За словами голови Міноборони, «це свідчить про те, що Російська Федерація не відмовляється від агресивної політики проти України».

На думку міністра, "усі, хто живе в Україні, не повинні забувати про загрозу, яка нікуди не зникла".


"Вона (загроза) є, і, я так думаю, що вона й буде… Вплинути на це ми ніяк не можемо – на дії РФ і на заяви міністра оборони РФ – але ми можемо всі разом приймати правильні рішення, правильно планувати свою роботу, аби бути готовими до непередбачених дій. І тут Міноборони та Генштаб провадять серйозну роботу, аби ми могли відповісти на загрози", — запевнив він.


Нагадаємо, раніше співзасновник батальону "Свята Марія", публіцист  Дмитро Корчинський в інтерв'ю ONLINE.UA назвав умову, за якої українська влада дасть наказ на звільнення Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?