Бойовик Стрєлков жорстко висловився щодо соратників по боротьбі за "Новоросію"
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовик Стрєлков жорстко висловився щодо соратників по боротьбі за "Новоросію"

Бойовик Стрєлков жорстко висловився щодо соратників по боротьбі за "Новоросію"
Джерело:  online.ua

Екс-ватажок бойовиків так званої ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін

 розкритикував колишнього ватажка горлівських бойовиків Ігоря Безлера-"Біса".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВКонтакте Стрєлкова.


У своїй заяві він також прокоментував і інших бойовиків, які в окупованому Криму отримали "нагороди" з рук помічника президента Росії Володимира Путіна Володимира Суркова в присутності представника окупаційної "влади" Криму Сергія Аксьонова за участь в розпалюванні війни на Донбасі.


"Недавно запитували - що трапилося з Безлером? Самі читайте і робіть висновки. Мабуть, скажений бабак покусав... Разом з Аксьоновим. Ще рекомендую оцінити підбірку харь (особами не назвеш) багатьох учасників "епохального нагородження". Це - "справжні добровольці Донбасу"! Гідна компанія для Ігоря Миколайовича, що сказати...", - написав Стрєлков-Гіркін в соцмережах.




"І, до речі, тепер можна сміливо використовувати вираз "сурковськой хрест". Вітаю з ним всіх "нагороджених"!", - додав экс-ватажок бойовиків ДНР.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі аналізували скандал Стрєлкова і Безлера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?