Порошенко поговорив з Меркель і Олланд: стали відомі деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко поговорив з Меркель і Олланд: стали відомі деталі

Порошенко поговорив з Меркель і Олланд: стали відомі деталі

Президент України Петро Порошенко  закликав прискорити розробку пропозиції щодо розгортання збройної поліцейської місії ОБСЄ на Донбасі.


Про це він заявив під час телефонної розмови з президентом Франції Франсуа Олландом і федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


"Співрозмовники констатували, що, незважаючи на досягнуті домовленості про припинення вогню напередодні Великодня, ситуація з безпекою на Донбасі продовжує залишатися складною", - йдеться в повідомленні прес-служби президента.


Петро Порошенко наголосив на необхідності допуску спостерігачів спеціальної моніторингової місії ОБСЄ до всіх ділянок кордону для припинення постачання зброї на тимчасово окуповану територію Донбасу, а також дотримання режиму припинення вогню з боку бойовиків.


У цьому контексті президент України звернувся до Німеччини як головуючої в ОБСЄ країни з проханням про прискорення розгортання на Донбасі збройної поліцейської місії.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в США зробили заяву про те, що питання поліцейської місії ОБСЄ знаходиться на стадії обговорення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?