Порошенко зробив пророцтво щодо української мови
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко зробив пророцтво щодо української мови

Порошенко зробив пророцтво щодо української мови
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко

 впевнений, що українська мова в майбутньому може стати однією з офіційних мов Європейського Союзу.


Про це він заявив на церемонії підняття прапора ЄС біля адміністрації президента в День Європи 21 травня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт президента.


"Ми всі прагнемо до того, щоб Україна стала справжньою історією успіху. Я впевнений в тому, що все у нас вийде. Я впевнений в тому, що одного разу кращі українські громадяни займуть свої місця в Європарламенті, Єврокомісії, європейських інституціях. Це буде той день, коли Україна займе гідне місце серед країн - членів ЄС", - сказав Порошенко.


"Я переконаний, що в один день українська мова стане офіційною мовою Європейського Союзу. Я вірю в об'єднану Європу, наш спільний дім. Я вірю в об'єднану, сильну, демократичну Україну. Я вірю в світ", - додав президент України.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент України провів телефонну розмову з президентом Франції Франсуа Олландом і канцлером Німеччини Ангелою Меркель, і обговорив питання введення поліцейської місії ОБСЄ на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?