Бойовик ДНР зізнався, що Донбас розтягують на металобрухт: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовик ДНР зізнався, що Донбас розтягують на металобрухт: з'явилося відео

Бойовик ДНР зізнався, що Донбас розтягують на металобрухт: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Новий  "мер" окупаційної влади Ясинуватої Дмитро Шеховцов, якого раніше назвали дегенератом, розповів, як на Донбасі розбирають підприємства на металобрухт.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог українського журналіста Дениса Казанського.


"Буває так, що коли я в черговий раз пишу або розповідаю на телеефірі про ситуацію на Донбасі, в коментарях обов'язково з'являється якийсь нервовий громадянин, який істерично доводить, що я давно вже виїхав з Донецька і, отже, не можу знати про те , що там діється. Ну що ж, спеціально для цих хлопців - ось вам коментар про ситуацію в Ясинуватої з перших вуст, з самого епіцентру подій", - написав Казанський і оприлюднив відеоролик з коментарем "міського голови" Ясинуватої.


"В місті жодного підприємства, яке працює на даний момент нормально. Якщо ви приїдете ввечері, станете з камерами, подивіться, як виїжджають машини з металобрухтом. Підприємство "Донецька залізниця", як його тут різали і добивали, - теж всім відомо, як розстрілювали вагони з танків. Це є в YouTube, і обличчя всі в принципі відомі, кому вони належать, все з нашивками батальйону "Схід", і все інше...", - розповів "мер" Ясинуватої.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилися вражаючі фото з розв'язки під Ясинуватої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?