Знаменитий російський рокер розкритикував брехню про Майдан
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменитий російський рокер розкритикував брехню про Майдан

Знаменитий російський рокер розкритикував брехню про Майдан
Джерело:  online.ua

Відомий російський музикант, лідер групи "The Matrixx" і  екс-фронтмен "Агати Крісті" Гліб Самойлов  розвінчав брехню РосЗМІ про Майдані в Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Самойлова rugrad.eu.


Музикант розповів, що у нього був друг на Майдані, і "відбувалося зовсім не те, що нам розповідають. Там не було збіговиська фашистів. Це було єднання людей проти остогидлої бандитської влади", - зазначив Самойлов.


"Янукович дав команду ОМОНу розігнати будь-якими засобами. А як ви думаєте, що робить ОМОН, коли йому кажуть "будь-якими засобами"? Я сам бачив кадри, як забивають 25 осіб. До лежачого чоловіка кожен підбігає і обов'язково б'є кийком. Він вже лежить і не ворушиться... Коли в лютому місяці пускають в хід водомети. Коли буквально все дозволяється. Це був фашизм! Ось це фашизм, розумієте?!", - підкреслив легендарний рокер.


Також Самойлов жорстко розкритикував російський уряд: "ця влада чомусь привласнила собі заслуги всієї Росії минулого. І оголошують, що Росія - це вони. І всі, хто проти них, той проти Росії. Це брехня, нісенітниця і цинізм!".


"Вони кажуть: "Ми пишаємося Перемогою!" Чим ви-то пишаєтеся?! Це ви, чи що, перемогли?! Пишатися треба тими, хто дійсно переміг у цій війні. Ними треба пишатися, а не собою", - резюмував музикант.


Як повідомляв ONLINE.UA, відомо, через що розрісся конфлікт між Глібом і Вадимом Самойловими.


Нагадаємо,  в Росії провели навчання з розгону власного "Майдану".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?