Один з ватажків ДНР розповів про криваві розборки в "республіці": з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Один з ватажків ДНР розповів про криваві розборки в "республіці": з'явилося відео

Один з ватажків ДНР розповів про криваві розборки в "республіці": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

В  "главу адміністрації" ватажка так званої ДНР Олександра Захарченко Максима Лещенко стріляв  його заступник Дмитро Трапезников.


Про це заявив опальний командир банди бойовиків "Схід" Олександр Ходаковський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео спільноти ВКонтакте "ОстроВ".


Ходаковський зазначив, що не знає причин, за якими "юне дарування" Трапезников прострелив ногу Лещенко, але розкрив додаткові деталі інциденту.


"Будучи глибоко напідпитку пан Трапезников прийшов додому до Лещенко, там він йому щось сказав, і коли той відволікся, він витягнув пістолет і вистрілив двічі йому в ногу. При цьому охорона Трапезникова локалізувала охорону Лещенко і самого Лещенко, зануривши в багажник, відвезли, по-моєму, на Куйбишева 61, де він перебував тривалий час, поки вони не здогадалися все-таки відвезти його до медичного закладу, де йому була надана відповідна допомога", - розповів командир бойовиків "Схід".


Також він додав, що здоров'ю "глави адміністрації" Захарченко вже нічого не загрожує.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Олександр Ходаковський заявляв, що Максима Лещенко закривали в підвалі після того, як підстрелили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?