Крах єгипетського літака: з'явилося аудіо розмови пілота з диспетчерами
Категорія
Світ
Дата публікації

Крах єгипетського літака: з'явилося аудіо розмови пілота з диспетчерами

Крах єгипетського літака: з'явилося аудіо розмови пілота з диспетчерами
Джерело:  CNN

У мережі з'явився аудіозапис розмови пілота  потерпілого катастрофу літака EgyptAir рейсу MS804  і диспетчерів Цюріха в той час, як EgyptAir проходив через повітряний простір Швейцарії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.


На записі чутно, як пілот спокійно повідомляє диспетчеру: "Привіт, це EgyptAir 804, висота польоту 370, номер літакового відповідача 7624". У відповідь йому диспетчер зі Швейцарії підтверджує, що бачить лайнер на радарі.


Пізніше диспетчер повідомляє екіпаж. що переводить літак у зону відповідальності наземних служб в італійській Падуї, і бажає їм на добраніч. "Диспетчерське управління Падуї, велике спасибі, гарного дня, а... і хорошою ночі", - говорить пілот.


Примітно, що експерти Stratfor в своїй останнїй доповіді ставлять під сумнів основну версію аварії лайнера, згідно з якою, причиною падіння стала терористична атака. На думку аналітиків, терористи в короткі терміни беруть на себе відповідальність за падіння літаків, в той час як у випадку падіння EgyptAir рейсу MS804 вже кілька днів спостерігається "дивне мовчання".



Як повідомляв ONLINE.UA,  в Білому домі закликали не робити поспішних висновків про причини катастрофи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?