Перед війною в Донецьку був свій "Жириновський", який поїхав на "руському мирі": опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Перед війною в Донецьку був свій "Жириновський", який поїхав на "руському мирі": опубліковано відео

Перед війною в Донецьку був свій "Жириновський", який поїхав на "руському мирі": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український журналіст і відомий блогер Денис Казанський  розповів про одне з перших облич проросійських рухів в Донецьку, - провокатора Олександра Хрякова.


Про це Казанський розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


За словами журналіста, до загострення ситуації і появи в 2014 році "народного губернатора Донецької області" Павла Губарева відомою особою був "абсолютно покупний штатний провокатор" Олександр Хряков, "глава "Комітету виборців Донбасу" (він потім був "міністром інформації" ДНР, але його викинули навіть звідти). Ще з 2005 року він у всіх провокаціях брав участь, на нього була кримінальна справа за нанесення ментам тілесних ушкоджень", - зазначив Казанський.


"Олександр Хряков це псих, абсолютно еб***тий чувак - наглухо. Він на прес-конференціях на дівчат-журналісток накидався, стукав по столу, кричав: "Бл***, чмо, ось так би взяти головою об підлогу!" реальний психопат. Зображував донецького Жириновського, але він реально не розумів, що робить, був таким насправді", - описав блогер Хрякова.



Також Денис Казанський зазначив, що Хряков близько десяти років до приходу перших проросійських настроїв в Донецьк потрапив в аварію і після черепної травми "став повним дурнем і поїхав на «руському мирі»".



"Є відоме відео, Хрякову дали виступити на мітингу 8 лютого. Він звернувся до "крикунів" (тобто, до нас): "У вас залишилася остання хвилина, щоб втекти з Землі Руської до чортової матері!" Мовляв, пам'ятаю номер своєї табельної зброї, Янукович - дай "Беркуту" наказ, і ми допоможемо, знесемо цю майданну сволоту! Иобто, був конкретний заклик до вбивств", - згадав журналіст.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: "Майбутній "міністр" ДНР закликав вбивати, а інший ходив на Євромайдан - Денис Казанський".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?