Порошенко зробив гучну заяву про Донецьк: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зробив гучну заяву про Донецьк: з'явилося відео

Порошенко зробив гучну заяву про Донецьк: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко

 заявив про існування всіх шансів на те, що українці знову зможуть заспівати футбольний гімн і національний гімн України в окупованому бойовиками Донецьку під синьо-жовтими кольорами.


Про це він заявив 22 травня під час церемонії проводів національної збірної України на чемпіонат Європи-2016 на Михайлівській площі в Києві, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал 112.ua.


Порошенко зазначив, що 10 червня в Парижі починається Євро-2016 і згадав про Чемпіонат Європи 2012 року.

"Що для мене було найяскравішою подією цього чемпіонату? Виявляється, не події на футбольному полі, а, коли о другій годині ночі, Донецьк, одягнений у жовто-блакитні кольори, співає український гімн. І це було об'єднання всього Донецька і всієї України. І я переконаний, що футбол грає таку ж важливу роль, і у нас є всі можливості найближчим часом співати футбольний гімн, український гімн в Донецьку під жовто-блакитними кольорами", - заявив Порошенко.



Як повідомляв ONLINE.UA,  Петро Порошенко заявив, що українська мова стане одним з офіційних мов Європейського Союзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?